The Whiterose cabinet

House rules

The Whiterose Cabinet is een schone en veilige omgeving waarin je in alle rust getatoeëerd wordt. Om het comfort van zowel de klant als de artiest te garanderen, is het noodzakelijk dat er een aantal regels gerespecteerd worden.

Je moet 18 jaar zijn om een tattoo te laten plaatsen; ik maak geen enkele uitzondering op die regel.
Zwangere vrouwen kunnen pas na hun zwangerschap getatoeëerd worden, en kunnen het beste zelfs wachten totdat ze gestopt zijn met borstvoeding te geven.
Breng mij op de hoogte als je medische aandoeningen hebt of medicatie gebruikt,  aangezien die de genezing of het eindresultaat sterk kunnen beïnvloeden.

Beperk je entourage tot één persoon op je afspraak, dat komt zowel jouw als mijn rust ten goede.
Kinderen horen niet thuis in een tattooshop. Hoe graag je hen ook deel wilt laten uitmaken van deze ervaring, toch laat je hen beter thuis voor hun veiligheid en onze rust.

 

You like what you see? Afspraak maken?


Elke drie maand stel ik de agenda open voor nieuwe boekingen. Eens alle plekjes opgevuld zijn voor de afgesproken periode gaat de agenda weer dicht en herhaalt het proces zich na een paar maand opnieuw. Via mijn social media blijf je up to date van alle praktische info: data waarop je kan mailen, nodige info, de periode waarvoor je kan boeken, etc. 

Heb je nog vragen? Heb je wat feedback nodig voor je ideeën? Stuur eerst een mailtje!
Langskomen in de studio kan alleen nog op afspraak, oo, dat kan alleen per mail geregeld worden. 

Als je een afspraak vastlegt, wordt er ook een voorschot gevraagd om te verzekeren dat je aanwezig zal zijn. Dat voorschot kan dus ook niet teruggegeven worden.

 

Ligt je afspraak al vast? Nog een paar tips voor je langskomt!


Zorg dat je goed geslapen & gegeten hebt voor je je tattoo laat plaatsen, zo zal het veel makkelijker zijn om een tijdje op de stoel te zitten.

Drink geen alcohol of gebruik geen drugs de dag voordien of de dag zelf. Laat ook pijnstillers en bloedverdunners de dag zelf aan de kant liggen.
Dress the part! Je bent veel meer op je gemak als je niet al je kleren moet uitspelen.
Probeer schoon en fris aan te komen op je afspraak. Een tattoo is een wonde en als je bedekt onder het stof en vuil aankomt, komt dat je nieuwe tattoo niet ten goede.
Kom de naverzorging goed na, want die is uitermate belangrijk voor het eindresultaat van je tattoo! Na het plaatsen van de tattoo geef ik de uitleg en krijg je hem ook schriftelijk mee naar huis.

 

Ondervind je problemen?


Wanneer je problemen ondervindt of vragen hebt tijdens of na de genezing, of ergens niet tevreden mee bent, aarzel niet om mij te contacteren!

Bij het verplaatsen van een afspraak of een annulatie, graag minstens 48 uur op voorhand verwittigen. Wanneer je niet komt opdagen of niet tijdig verwittigt, wordt het voorschot ingehouden of wordt een percentage van je ‘verloren’ afspraak bijgerekend op je volgende afspraak.